pexels dsd 1010267

Mus i krypkjeller og veggen: hva du skal gjøre

Oppbevaringsbokser, loft, loft og vegger er alle vanlige gjemmesteder for mus. Størrelsen på mus gjør at de kan presse seg gjennom svært små åpninger, inkludert de i gulv, vegger og fundamenter. Deres tilstedeværelse i hjemmene kan være ekstremt vanskelig å utrydde.

Feature Image Mice Facts
Murboende mus forlater sjelden redet i dagslys. Glis og klør indikerer deres tilstedeværelse. Å identifisere mus som skadedyr er avgjørende før huseiere prøver skadedyrbekjempelsesmetoder. I tillegg kan andre skadedyr leve innenfor vegger og krever tilpassede kontrollmetoder.

I hus der mus er et problem, er avføring og spor ofte synlige. Dessuten inneholder vegger, tak, gulv og fundamenter hull. Som mus hekker og fôr, forårsaker de betydelig skade på menneskelig mat og treoverflater. Musebitt eller tyggemerker er ofte synlige i disse områdene.

Matsøkende gnagere dukker opp fra vegger. Ved hjelp av feller er huseiere i stand til å fange eller drepe mus på dette tidspunktet. Det er også mulig å lokke mus ut av vegger med matagn. I den kommersielle verden kan du kjøpe fjærbelastede feller, limfeller og levendefangstfeller. Mens noen er designet for å drepe gnagere fanget i fellen, krever andre at huseiere slipper mus ut i naturen.

Fellene må plasseres riktig og i nærheten av områder der musene ofte er for å være effektive. Når huseiere plasserer feller feil, kan de enten bli ineffektive eller bli en fare for barn og kjæledyr.

For å håndtere mus effektivt, er det viktig å samarbeide med et profesjonelt skadedyrbekjempelsesfirma som har kunnskapen, opplæringen og ekspertisen.