pexels erik karits 5345086

Woodtox er et middel som virker mot borebiller

Middel som virker mot mit, morr, blåbukk og stripet borebille. I tillegg virker Woodtox mot hussopp og annen tretopp.

WoodTox er et lettbrukt middel som slår ned pågående angrep av treødeleggende insekter som mitt, morr, stokkmaur og borebille. woodtox forhandler Produktet stopper også at insektene kommer tilbake senere. Produktet virker også forebyggende mot angrep av råtesopp samt sopp som gir farge på treet. Kjent som Blåved. Produktet er vannbasert, luktsvakt, inneholder både insektmiddel og anti-sopp middel (IPBC og Permetrin, Propiconazole). Det er brygget på mikroemulsjon teknologi. Oppbyggingen virket til at dråper på nanostørrelse går dypt inn i treet og fører til en svært effektiv impregnerende beskyttelse. Godt egnet til å utradere treborende insekter og også forebygge råtesoppangrep i takbjelker, bjelkelag, laftebygninger med mer. – forutsatt at treet du må behandle er er umalt og ulakkert.

For tiden er Woodtox på godt tilbud hos Skadedyrproffen.

Egnet for treborende insekter som stripete borebille, husbille og pinnemaur. I tillegg vil det forhindre råte og soppvekst.

Det er ikke rart at fagfolk velger WoodTox Universal Insecticide! Den er enkel å bruke og bekjemper aktive treødeleggende insekter som Stripete Borebille Husbukk og stokkmaur.

I tillegg forhindrer det insekter i å returnere etter at de har blitt impregnert med produktet.

Dette universelle insektmiddelet forhindrer effektivt sopp og råte, samt fargeskadesopp, ofte referert til som flammende sopp.

Det er et godt valg å bruke Woodtox pga

1. Woodtox dreper aktive insekter

WoodTox er et impregneringsmiddel som er effektivt mot aktivt angrep fra vedødeleggende insekter, som husbiller, stripete borebille og skogmaur.

Så snart en larve eller insekt kommer i kontakt med den spesielle sammensetningen av middelet, dør den.

Dråper mindre enn én mikron i størrelse trenger dypt inn i treet og gir utmerket impregneringsbeskyttelse og aktiv kamp.
Woodtox forhindrer gjenangrep av insekter.

Midlet eliminerer ikke bare en pågående angrep, men forhindrer gjenangrep av insekter som allerede er funnet i bygningen din. Med Woodtox vil tre virke frastøtende for nye insekter av samme type.

Midlet fungerer derfor svært godt for bekjempelse, fordi det hindrer insektene i å sette seg igjen der i mange år fremover.

3) Woodtox er effektivt mot insekter, råtesopp og fargeskadesopp
Arter: Stripete bore, midd, morr, mott, tremerke, mosebug

Det er tre typer vedborende insekter som gjør mest skade på trebygninger i Norge: stripete borebiller (Mitt, Mit / Morr / Mott / Tremark), husbiller og stokkmaur. Opp til Troms er den stripete borren mest vanlig langs hele kysten.

Mange lokale navn for den stripete borebilleen har blitt laget rundt om i Norge, inkludert Tremark, Morr og Mott.

Vestlandet er kjent for sin utbredelse av Stripete kjedebiller i kjellere og på loft. Ofte finnes de i hus også i Sør-Norge. I de fleste eldre hjem er billen til stede.

Siden WoodTox bekjemper aktive angrep og forhindrer nye angrep, anbefales påføring på bygninger i fare.

Insekter bekjempes med woodtox. I tillegg forhindrer det tilbakefall. Treimpregneringsmidler kan brukes både til forebygging og sanering, da de er effektive mot sopp som fargeskadesopp. (Blåved)
Insekter: hussopp, råtesopp og fargeskadesopp

Når tre har vært utsatt for fukt over lengre tid, oppstår råte. Det er viktig å huske at råtesopparter angriper trevirke avhengig av fuktprosent, temperatur og hvor lang tid treverket er vått. Råteskadene forårsaket av sopparter i naturen er vanlig. Det er imidlertid bare noen få sopparter som ødelegger bygninger.

En anerkjent norsk ekspert på sopp og råte utviklet Woodtox for å hindre soppskader på bygninger. Derfor er WoodTox ekstremt effektivt for å forhindre sopp, råte og fargeskader. (Blafargesopp / Blaved)
En profesjonell anbefaler midlet

woodtox middel mot borebiller
Dette middelet er populært blant skadedyrbekjempere. Byggefirmaer bruker dette produktet til behandling av mange bygninger. Bortsett fra at det faktisk fungerer (endelig), er det enkelt å bruke og det varer veldig lenge.

Woodtox universal insektmiddel anbefales. Som et resultat vil treverket være motstandsdyktig mot borebille og husbiller, samt gjentatte insektangrep. I tillegg hindrer den treangripende sopp i å vokse. Det gir utmerket beskyttelse.